Birkenstock

Aidot BIRKENSTOCK -sandaalit

Birkenstock -sandaalit ovat tukevat ja turvalliset, ammattikäyttöön suunnitellut jalkineet:

 • Kevyt, joustava ja huippumukava— nyt myös pehmopohjalla
 • Pitkittäis- ja poikittaisholvien tuet auttavat jalkojasi, polviasi ja selkääsi jaksamaan
 • Tehokas poikittaisholvin tuki kohottaa laskeutuneen jalkaterän normaaliin asentoon; poikittaisholvin tuki on erinomainen kaikille seisomatyössä oleville -se ehkäisee tehokkaasti jalkaa väsymästä!
 • Naisten malleja kokoa 35-43, miesten kenkiä numeroon 50 asti
 • Syvä kantakuppi pitää jalan paikoillaan ilman takaremmiäkin

Huom! Aito Birkenstock on hyväksytty työkengäksi ilman takaremmiä. Tutustu mallistoomme täältä.

Miksi kannattaa valita BIRKENSTOCK -jalkine?

Aito Birkenstock -jalkine on luonnonkorkista erinomaisesti muotoiltu; oikea ortopedinen sisäpohja tukee jalkaa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta antaa kuitenkin jalalle vapauden tunteen.

 • 1. Varpaasi ovat turvallisesti korkkisen suojavallin sisällä.
 • 2. Varpaiden tartuntapinta, josta varpaat saavat kävellessä hyvän otteen. Kävely on mukavampaa ja saat samalla varvasjumppaa.
 • 3. Poikittaisholvin tuki (metatarsal) on lähes keskellä jalkaa, heti päkiän takana. Tehokas poikittaisholvin tuki kohottaa laskeutuneen jalkaterän normaaliin asentoon. Poikittaisholvin tuki on erinomainen kaikille seisomatyössä oleville – se ehkäisee tehokkaasti jalkaa väsymästä! Mikäli sinulla on iän myötä jalan pituus kasvanut numerolla tai kahdella, on syynä yleensä juuri poikittaisholvin laskeuma. Birkenstockin poikittaisholvituki auttaa jalkojasi jaksamaan huomattavasti paremmin – sen erinomaisen vaikutuksen huomaat myös polvissa ja selässä. Hoitamattomana poikittaisholvin laskeuma aiheuttaa liiallisen paineen päkiän seudulla – seurauksena on usein päkiäkovettumia sekä se, että jalat väsyvät ja kipeytyvät. Myöhemmässä vaiheessa useilla ilmenee varvaskipuja – pahimmassa tapauksessa seurauksena on vaivaisenluu sekä vasaravarpaat.
 • 4. Pitkittäisholvin tuki antaa erinomaisen tuennan jalan sisäreunassa sijaitsevalle holvikaarelle. Pitkittäisholvin laskeutuminen (ns. lättäjalka, ylipronaatio) aiheuttaa kipu- rasitus- ja väsymysoireita jalan, koko alaraajan ja myös selän alueella. Ominaista tällaiselle maksimaalisesti pronatoituneelle jalalle on myös nilkkojen kääntyminen sisäänpäin. Myös jalan iskunvaimennuskapasiteetti vähenee. Birkenstockin jalkineiden pitkittäisholvin tuki kohottaa lättäjalkaa ja pitää kävellessä nilkat suorassa.
 • 5. Syvä kantakuppi pitää jalan hyvin paikoillaan ilman takaremmiäkin. Kantaa kiertävä parin sentin korkkinen reuna ei päästä jalkaa lipsumaan. Huom! Aito Birkenstock on hyväksytty työkengäksi ilman takaremmiä!
 • 6. Ulkosyrjän tasapainottaja pitää kantapään oikeassa asennossa lattiapintaa kohti. Estää jalkaa kallistumasta ulospäin.
Birkenstock sandaalit miehille
Birkenstock -jalkineiden muotoilu
Birkenstock sandaalit naisille

Nykyään BIRKENSTOCK on yksi Euroopan suurimmista kenkätehtaista

Kenkiä viedään Saksasta yli 100 maahan ja niitä valmistetaan vuosittain toistakymmentä miljoonaa paria!

Menestyksen salaisuutena ovat paras pohjan muotoilu ja parhaat mahdolliset raaka-aineet yhdistettynä länsisaksalaiseen huippuosaamiseen.

Birkenstockin sivuille pääset täältä >>

Esittely ja myynti:

Hanna Helin-Luotonen
p. 0400-834104
hanna.helinluotonen@gmail.com
Yhteystiedot >>